Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské roboty
Za ty peníze dobrý
Dobrý den, Jirko,
velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Skvělý pomocník v kuchyni. Síla motoru - výkon, rychlost, příslušenství v úložném prostoru, kvalitní zpracování
- jedině snad absence malého nástavce na sekání, ale to je u tohoto typu robotu pochopitelné, doporučují k robotu ještě mít ruční mixér s nástavci na sekání
Skvělý pomocník v kuchyni. Nadchlo mne, že příslušenství je přehledně složené v úložném boxu, což je velmi praktické. Lis na citrusy i odšťavňovač fungují dokonale, velice rychle. Stejně tak díky úžasnému výkonu motoru zvládá robot mixování, sekání, strouhání, šlehání, hnětení, nic nebyl problém. Líbí se mi, že nezabere tolik místa a zpracování působí kvalitně. Pokud nejsou dobře nasazeny všechny komponenty, robot se nespustí, což je super z hlediska bezpečnosti a případného poškození. V mixovací nádobě se dá mixovat klidně horká polévka. S ohledem na skvělý výkon motoru mi přijde robot celkem tichý. Robot vysoce doporučuji.
- Špatně zaklapava víko s metlami musí se hodně bouchnout aby zaklapl.
Zatím nevyzkousen vzhledově pěkný ale špatně se zavírá poklop musela jsem do něj dost bouchnout aby zaklapl tak uvidím jestli se o hodí.
- perfektní sekání, mixér zpracuje i tvrdší zeleninu a mražené ovoce
- dobře sedí na kuchyňské lince, bezpečnostní ochrana - robot nefunguje, dokud nejsou všechny součástky správně nasazeny
- krásný design
- šikovný úložný box na nástavce
- mixér vydrží i vyšší teploty, např. při mixování polévky
- při strouhání zůstávají kousky, které propadávají
- nepraktická stěrka
- chybí mi menší nádoba na sekání, nelze nasekat malé množství
- např. ořechů
Komplexní ucelený produkt. Hezký, praktický design.
hodně muziky za dobrý peníz
- praktický úložný box na struhadla
- silný motor, velké množství nástavců a příslušenství
- výborně šlehá bílky a krémy
- mixér perfektně zpracuje mražené ovoce, led i tvrdší zeleninu
- krásný design, pohodlná obsluha
- hlučnější provoz
- chybí jemnější nástavec na krouhání zeleniny
- nepraktická plastová stěrka
- Velmi dobrý, malý výkonný mixér.
- Už 2x se mi pokazil spínač chodu :-(
- hezky vypadá
1000W motor má i sekáček na potraviny a mlýnek na maso je hliník takže ho nemohu dát do myčky , klasický mlýnek se tam tak jakoby vaklá a je plastový a drží na jako že nedrží prostě za ty peníze žádný zázrak !
- mnoho funkcí
- ušetřený čas v kuchyni
- praktický kryt na příslušenství
- bezpečnostní ochrana
- velký výkon
- jednoduché sestavení nástavců
- design
- zatím jsem nic nenašel
Jako chlap, co v kuchyni netráví spoustu času jsem byl k robotu skeptický. Když ho přítelkyně donesla domů, nečekal jsem že ho využiji i já. Nejvíce používám odšťavňovač. Každý den si připravuju skvělou štávu z čerstvé zeleniny a ovoce. Lis na citrusy je úžasný. Brambory nastrouhané během minuty na bramboráky, to je velké překvapení, ze vše je tak rychlé. Každý den pak používán i mixer. Připravuju si tak protein s vodou a ovocem. Musím říct, že mě robot mile překvapil. Jako bonus beru bohaté příslušenství a náhradu 5 různých kuchyňských přístrojů. Super uložný box na struhadla, metly a sekací nožík. Doma jsem jediný, kdo vaří guláš, vždy zabralo spoustu času nakrájení cibule. Teď mám vše během pár sekudn nasekáno a pripraveno k vaření. Doporučuji všem, kdo váhá. Ušetří to spoustu času a i peněz za další spotřebiče.
- mnoho nástavců
- rychle použití
- lze mýt v myčce
- hodně kuchynskych přistroju v jednou
- skvělá cena
- box na struhadla
- velký výkon
- ušetří čas
- kartáček na mytí sítka
- velký odpad při strouhání, hlavně u hranolek
- nelze v něm mýchat tekuté těsto(bábovka atd)
- plastová stěrka(lepší by byla silikonová)
- ocenila bych recepty v balení
Pristroj pouzivam už nějakou dobu, zatím jsem stále nadšená. Vše mam vytazene na lince a hned je k pouzití. Zatim nejčastěji používám struhadlo (skvele na bramboráky, okurkový, mrkvový salát), paradní je i ostavnovac na citrusy- cerstve vymackana stava z pomeranče během pár minut…, krásne zvládne i testo na chleba, odstavnovac funguje také skvele. A domaci hranolky? Uz nechci jiné. Jen je velka skoda, ze dela velký odpad, ale to je proste chyba brambor asi. Spatny tvar na hranolky. Sníh jen ze dvou bílků? Neni problem. Skvele je, ze skoro vse lze umýt v myčce. Sekáček je skvělý, behem minutky jsem mela pripraveny rajcatovy salát. Od doby co robota mám, pouzivam ho kazdy den. Je to fajn spolecník v kuchyni. Usnadni spoustu práce. Nikde zadny bordel a vse staci jen hned rychle oplachnout pod tekouci vodou. A v tehlech vedrech super na ledové kafe, s ledem si poradi raz dva :) skvely je i milkshake ze zmrazeneho ovoce
ještě jsem nevyzkoušela
- Funguje dobře
- tichý
- výkonný
- skvělý na chleby, kynuté těsto i bananabread
- těžké snižování háků
- lze vyšlehat i hníst nebo umíchat těsto i z velmi malého množství
- hnětací hák nelze snížit
- nelze vypnout blikání ovládacího kolečka
- Velmi hlučný, strouhání zanechává hodně odpadu. Celkové zklamání z produktu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Vážíme si času, který jste recenzi věnovali a mrzí nás, že nejste s výrobkem spokojeni. V tomto případě je možné odstoupit od kupní smlouvy do 14. dnů od převzetí a výrobek vrátit.
ONLINESHOP.cz
ok
Dobrý den, Petře,
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojený. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji pěkný zbytek dne
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Těžký, takže při práci sedí na místě, není velký,na kuchyňské lince nezabere moc místa, dotykové ovládání super, funguje dobře,velká výbava - 2 mísy dobře řešené, těsto nezůstává na dne ani na stěně, vyzkoušen i mlýnek na maso - funguje bez problémů
- Koupila jsem ho za super cenu v akci, za ty peníze jsem spokojená
Kuchyňský robot je velmi dobrý, už mám druhý, první vydržel 7 roků, hodně používaný. Na kynuté těsta, bábovky, bublaniny a další dobroty ideální pomocník, nedovedu si už bez něj představit pečení.
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.CZ
ok
Reakce značky Bosch
velmi si vážíme vaší pozitivní recenze a děkujeme za ni! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Tým Bosch domácí spotřebiče
- spolehlivost produktu, na základě doperučení a zkušeností s prodiktem
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.CZ
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »