Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské roboty
- ok
Robot má hodně příslušenství a hodně toho zvládne
- Cena/kvalita funguje dobře
- Úžasný pomocník při vánočním pečení i během běžného roku.
- Nižší výkon - předtím jsem měla ten profi (než jsem si ho blbec rozbila) byl kvalitnější, ale na umíchání pár těst tento jde.
Doporučuji v poměru výkon/cena super
Slouží svému účelu.
- Nemá český návod a nikde není k sehnání
Výkonný robot - jsme spokojeni.
Doufáme, že bude dlouho sloužit.
Jednoduchá obsluha, ne-univerzální zařízení bez zbytečného příslušenství
- Váží 3 kg, přísavky drží dobře. Koupila jsem za cca 1500 Kč; což považuji za přiměřenou cenu. Nádoba 4 l a její upevnění je vyhovující.
- V návodu jsem se dočetla, že robot může pracovat 4 min., pak nechat vychladnout a opět je možné spustit. To se mi zdá krátká doba, když například kynuté těsto se musí hníst aspoň 9 minut.
Malý, lehký, skladný.
Mám ho jen krátce,zatím jsem spokojená.
Vypadá to, že funguje.
- Robot není pevný, pri míchání nechává nerozmichanou hmotu na dně mísy. A tužší těsto moc nejde míchat. Celkovým dojem působí jako hračka. Ale kvalita odpovídá ceně.
- 1
- Za 10 tisíc mnoho umělohmotných součástek, krouhání je velmi náročné, nerez povrch v myčce nevydržel. Dvě různé reklamace zapsány jako jediná.
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že nejste s naším výrobkem spokojen, neboť tento robot je mezi zákazníky velice oblíben kvůli své stabilitě, funkčnosti a výkonu. Součástí návodu k obsluze, dle odstavce čištění a údržba, je upozornění na to, jak jednotlivé komponenty mýt a udržovat. Výrobce přikládá návod k použití právě z důvodu toho, aby se zákazník, před použitím spotřebiče s návodem potažmo se spotřebičem seznámil. Pouzdro a šroub např. mlýnku, jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. Jedná se o zdravotně nezávadnou povrchovou úpravu, potaženou oxidovým filmem. Ochranný film je odolný vůči vysokým teplotám ale zničitelný silnou alkálii, která je obsažena v mycích prostředcích určených do myček nádobí. Některé plastové části, jako je průhledný kryt na mísu, přítlak ke krouhači či víčko od mixéru skutečně nelze vyrobit z jiného materiálu kvůli uživatelsky těžší manipulaci s příslušenstvím a také kvůli styku s potravinou. S pozdravem Sencor
Vše co je potřeba na robotu v kuchyni..
- dokonale plní svůj úkol
Výrobek vlastním krátkou dobu, zatím jen krátce vyzkoušen. Líbí se mi obal na struhadla.
Sencor STM 7910 Paul
Registrovaný uživatel
Přidáno: 13. června 2024
(naposledy upraveno 14. června 2024)
- Robustní i elegantní provedení
- Bohaté příslušenství
- Silný výkon
- Vetší nádoba má deklarovaný objem 6l, ale využitelný je 4,5l, nádoba mi přijde standardní
Vyhovuje po všech stránkách, nejvíce bych vyzdvihla celkovou menší velikost při velkém výkonu i když možná ta nádoba přece jen mohla být větší))
- Dva motory
- celokovová konstrukce
- velké množství nástavců
- pěkný vzhled - ozdoba do kuchyně
S touhle mašinkou je vaření zábava. Umí vše, co je v kuchyni potřeba a neudělá ostudu. Doporučuji pro radost z vaření.
Kvalitní kuchyňský robot, za přijatelnou cenu.
- malý, skladný
- bytelný
- opravdu naseká a nastrouhá co má
Nechci to zakřiknout, ale je to po dlouhé době pokusů a omylů první foodprocessor, který skutečně nemá problém s tím nasekat a nastrouhat ingredience. Zkoušela jsem již ETU a Concept a to byla jedna hrůza vedle druhé. Tento přístroj je malý, skladný a přitom opravdu výkonný. Nebojím se že mi při strouhání sýra uteče z linky nebo začne hořet. Jsem spokojená.
Tento robot jsem si již před asi 7 nebo 8 lety koupila a byla jsem velice spokojená.
O to víc mě potěšilo že jsem ho sehnala teď znovu.
Opravdu veliká spokojenost.