Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské roboty
- Používám každý den. Je pořád na lince, nazavazí a udělá všechno za pár vteřin. Cena odpovídá kvalitě.
Nejlepší robot co jsme kdy měli. Nedám na ronic dopustit. Je super!
Chtěla jsem robota aby utáhl těsto na chléb .
Tento je fajn.
- Hezký vzhled
- Hlídat množství těsta
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- supr stroj
použil jsem ho zatím párkrát ale vzhledem k tomu že s těmito kuchyňskými přístroji pracuji celý život tak vzhledem v poměru ceny a výkonu úplně perfektní
- kvalitní těžký stroj se silným motorem
- ergonomie
- mnoho příslušenství v základu
- u samotného stroje opravdu vidím snahu snížít riziko poruchy
- robustní míchací a hnětací hák
- solidní provedení food processoru
- návod k obsluze je prakticky jen rychlá příručka
- mlýnek na maso mi nepřijde z moc odolného materiálu (ale zas kdyby odešel, dá se koupit další jako příslušenství za rozumné peníze)
- chybí disk na tvorbu domácích hranolek (jo, tenhle díl bych řešil celistvým diskem s velmi kvalitním ostřím), tak mám přání do dokoupitelného příslušenství
Primární určení je v mém případě pravidelné hnětení těsta na domácí chléb. Předpoklady jsou dobré, no uvidíme po delší době. Uvedené nevýhody prosím berte spíše jako námět pro zlepšení, nijak mě neomezují.
- Spousta příslušenství za dobrou cenu.
- Je plastový, při hnětení těsta s kroutí a nadskakuje hlava robota, doufejme že neodejde.
Zatím ceščlkem spokojenost, doufejme že vydrží...
- Super cena , kvalita zpracování
Doporučuji , kvalitní zpracování
Za pěknou cenu dostačující
Kuchyňsky robot přišel nefunkční. Velké zklamání! Už si v Lidl nic nekoupím.
Kitchenaid robot je v kuchyni velký pomocník. Má tichý chod. Designově se velmi povedl. Výhodou je další příslušenství.
funguje bez problémů
- Super robot
- velká variabilita příslušenství
- tichý chod
- velmi výkonný
Kvalitní, robustní produkt. Věřím, že dlouho vydrží. Krásný design.
- Super kvalita, děkuji
- Stačil jsem produkt vybalit
Ano, funguje.
Těsto na domácí nudle umí zpracovat na chleba taky a to během 7 minut.
Krouhat zeleninu umí také dobře a rychle.
Maso jsme pomleli a byly z něj vynikající karbanátky.
Jsme spokojeni s nákupem.
- Kvalitní materiály, design, hnětení
- Bubínkové struhadlo je zoufalé
Robot nakonec vrácen po pár týdnech kvůli mizernému struhadlu. Musíte na to hodně tlačit a ještě se ucpává, i při nejhrubším struhadle a strouhání mrkve a jablek.
- funguje
- dobrá cena
- Zatím jsem robot vyzkoušela jen jednou a byla jsem maximálně spokojená. Je velmi výkonný a rychlý. Byla jsem nadšena a doufám, že budu i nadále. Byla to velmi dobrá koupě.
Robot splnil má očekávání, takže spokojenost.
Jen mě trochu překvapilo, že když zapnu chod robota je tam časová prodleva než se spustí. Nejdřív jsem se lekla, že je rozbitý.
- všestranný
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »