Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské roboty
Dobrý robot jsem spokojena
- Stabilní
- Zbývají nedostrouhané kousky
- Celokovový včetně vnitřních převodů
- Doporučuji tento produkt
Doporučuji produkt, vzhledově pěkný podle ostatních, cena
Celokovový má všechno co v kuchyni potřebuji jsem spokojena
- Malá mísa na málo těsta. Tužší těsto pouze do 600g.
- Chatrnější konstrukce, obávám se, že dlouho nevydrží.
Příslušenství,které jsme prozatím použili -strouhač,kostičkovač,šlehač,hnětač funguje na 100%.Nástroje jsou velmi ostré , je potřeba být velmi opatrný i při mytí.
- Výkonný a tichý chod
- Zpracuje dobře i tužší těsto
- Velká mísa
- Robot je kvalitní,kovové převody
- Velká mísa,pokud chci méně těsta,tak to špatně hněte.Zakoupil jsem misku menší,ale ta zase nejde zacvaknou za ty čudliky dole,protože jedno držadlo naráží na bok robotu,tak nevím co s tím.
Kdyby nebyl problém s mísou tak jsem spokojen.
- Na hneteni je vynikajci
- má všechny funkce, které potřebuji, zatím jsem všechny nevyzkoušela, ale ty vyzkoušené pracují výborně
- Za to co umí, má dobrou cenu. Potřebovali jsme jej na chatu jen na krouhání brambor na bramborové placky. Má na to dobré kotouče a je dostatečně silný.
Slušný výrobek.
- Velký pomocník v domácnosti
- profesionnální výrobek
- rychlí pomocník při vaření
- rychlé krouhání zeleniny
velice kvalitní výrobek-100%
- spousta příslušenství
- zatím nic
- Kvalitní výrobek
- Silný motor
- Neposkakuje po lince, spolehlivé přísavky
- Dobrá cena
- Na oko hezký
- Trochu hlučnější, ale je to v normě :-)
Příště bych koupila znovu. Doporučuji, pokud potřebujete jen šlehač a hnětač. Spokojenost.
- výborný a léty osvědčený výrobek. Koupil jsem ho dceři, protože doma máme ten samý, ale min. o 25 let starší. Je to naprosto nadčasový robot, za celá ta léta se nože neotupily. Navíc je skladný - zkrátka malý, ale šikovný...
- vysoká cena
- velké množství příslušenství a nástavec na krouhání je praktický
- 2 velké mísy s víky
- Nádstavce na uzeniny a tvořítko na cukroví
- Dotykový ovládací panel
- Silný motor
Dobrá volba, jsem moc spokojená, vše funguje jak má. Konečně jsem kámoš i s kynutými těsty. Mlýnek a krouhače jsou taky super.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »