Poradna Kenwood KMX 61

Autor: | Vloženo: 24.10.2010 000 17:52 | Témata: Poradna Kenwood KMX 61

Kenwood KMX 61 nebo nebo KM636 Major? Nebo Bosch?

Hledám výkonný robot (co je to, že? Moje stará Eta měla 250W) s dostupným servisem a náhradními díly. Potřebuji šlehání sněhu, máslového krému, hnětání těsta a strouhání okurek, jablek, strouhanky a oříšků. Chtěla bych též nože na hladké pomazánky. Popřípadě i mlýnek na maso. Poraďte mi prosím některý z výše uvedených robotů. Též ceny v kamenných obchodech jsou značně vyšší než internetové - ale v obchodech mě od nákupu přes internet zrazují...
Děkuji za radu.
Zdraví,
Mgr.J.Katzerová

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    11. ledna 2011

    Dobrý den, já osobně mám kenwood kmx 61, většinu funkcí kterou jste uvedla vám tenhle robot splní a budete řekla bych nadmíru spokojená. Já osobně docela dost peču dorty, zákusky a v kuchyni se v rámci odpočinku pohybuju hodně. takže tenhle robot šlehá, kněte tře, strouhá, mele, a dá se použít i na plnění klobás - což podle mě není v normální domácnosti plně využitelná funkce, ale někomu to třeba udělá radost. Určitě ale nemá nože na hladké pomazánky - jestli to chápu dobře. To má například kenwood HB 791. O ostatních robotech kterých se týká Váš dotaz toho moc nevím. Vím, že v časopise DTest dopadl nejlépe bosh Mum, nebo jak je ten název. Osobně si myslím, že kenwood Major je pro využití v domácnosti zbytečný luxus a zabere hodně místa. Ale rozhodnutí je na Vás.
    Já jsem si kupovala robota v Makru, takže se zasíláním zkušenost nemám, ale vzhledem k velikosti krabice to budou určitě posílat zásilkovou službou, a to si myslím, že by neměl být problém. Takže nákupu přes internet ne nebojte.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (11)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.