Poradna ETA Gratussino Maxo 0023 90050

Autor: | Vloženo: 20.05.2017 000 12:28 | Témata: Poradna ETA Gratussino Maxo 0023 90050

Dobrý den, zvládne tento výrobek bez problémů i hutná těsta jako je třeba těsto na knedlíky nebo i naopak ušlehá do tuha šlehačku?

U předchozího mého produktu těsto často "brzdilo" motor a u řídkých těst zase zůstával na stěnách zbytek nezpracovaného těsta. Šlehačka tekla.Tomu bych se chtěla s tímto modelem vyhnout.

  • ETACR

    ETACR

    5. června 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    co se týče zpracování těst, jsou možnosti Gratussina následující:

    Mísící metlou můžete zpracovávat lehká těsta, např. na bábovku. Celkový objem zpracovávaných surovin na jednu dávku cca 2500 ml.

    Šlehací metlou pak můžete zpracovávat velmi lehké suroviny (např. onu šlehačku). Skutečnosti, že část zůstane na míse, se nezbavíte. Je to častá vlastnost u všech výrobců, je potřeba občas práci přerušit, seškrábat ze stěn a pokračovat dál.

    Nakonec hnětacím hákem můžete zpracovávat tuhá (chlebová) těsta. Zde však pozor - maximální množství zpracovávaných surovin na jednu dávku je 1 kg. Toto množství by měl robot bez problémů zvládnout.

    Mějte hezký den.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.