Poradna Bosch Styline MUM 52131

Autor: | Vloženo: 17.10.2013 000 22:56 | Témata: Poradna Bosch Styline MUM 52131

Jak na strouhanku?

Strouhanka: dle návodu se má dělat na mlýnku na maso s nástavcem na strouhanku a oříšky, ale jak dostanete pečivo do tak malého otvoru -průměru? Ani klasický rohlík tam nemůžu dostat... Lámat, kouskovat, tedy ještě "čerstvé" pečivo?
Používám tedy jeden z kotoučů, jemný, teď nevím přesně který, strouhanka jemná, práce velmi rychlá, ALE: neztupí se výrazně rychle kotouč?
Jak tedy na strouhanku???

DĚKUJI

  • bosch-zlin.cz

    bosch-zlin.cz

    18. října 2013

    Dobrý den,

    ke strouhání strouhanky je nejlepší používat krouhač s jemným kotoučem. Kotouč se neztupí rychleji, než při krouhání jiných potravin (mrkev, sýr aj...)

    Přejeme pěkný den!

    Pavla Sladkovská, BOSCH nářadí a spotřebiče Zlín
    www.bosch-zlin.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.