Silvercrest Profi 349711

92 %

Popis produktu

Parametry produktu

Objem nádoby
6.3 l
Typ
kuchyňské roboty

Recenze

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Pořádná mašina.

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    nic

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • spokojenost i tuhá těsta

Parametry produktu

Objem nádoby
6.3 l
Typ
kuchyňské roboty

Popis produktu

Určený ke hnětení, míchání a mixování 10stupňové nastavení rychlosti s dodatečnou funkcí Turbo Výkonný 1 300W motor – pro zpracování těžkého těsta Velká mísa z nerezové oceli o objemu 6,3 l – odnímatelná pro snadné čištění Otočné rameno s uvolňovacím tlačítkem pro snadnou výměnu příslušenství Včetně ochrany proti postříkání s otvorem pro plnění, skleněné nádoby na mixování, hnětacích háků a metly na šlehání a míchání Hnětací hák a metla na míchání s nepřilnavou povrchovou úpravou Teflon® Nástavec na mixér s nožem z nerezové oceli a víkem s otvorem pro plnění Ochrana proti přehřátí Návod k obsluze s 5 recepty Příslušenství lze mýt v myčce na nádobí Objem mixéru: cca 1,5 l Technické údaje Příkon: 1 300 W Obsah balení 1x kuchyňský robot 1x ochrana proti postříkání s otvorem pro plnění 1x skleněná nádoba na mixování 1x hnětací hák 1x metla na šlehání 1x metla na míchání Rozměry Přístroj: cca 38,5 x 19,7 x 38 cm Hmotnost Přístroj: cca 5,35 kg

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

63zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
92 %
průměr z 78 hodnocení
5
62 ×
4
12 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
4 ×
  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Pořádná mašina.

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    nic

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • spokojenost i tuhá těsta
  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Za malý peníz velký pomocník
  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Silný. Uhněte těsto až z 1,5 kg mouky.
    • Nejdou přikoupit další nástavce.
    • Teflon na metle hned oškrábe cukr.

    Prvně mi došel neúplný výrobek. Paní ma lince byla moc vstřícná a již druhý den jsem měla nový.

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Nedoporučuje produkt

    20 %
    • velká nerezová mísa
    • vizuálně hezký
    • špatná manipulace
    • špatné ovládání
    • velmi špatné míchání, šlehání...

    Výrobek jsem si zakoupila jako náhradu za 10 let starý model stejné značky, se kterým jsem byla spokojená, ale který bohužel už dosluhoval. Zvolila jsem model s větší, nerezovou mísou, což se bohužel ukázalo jako jediné pozitivum přístroje. Pohyb šlehací (či míchací metly), nepokryje celou mísu, míchá jen v určité "kružnici" , tudíž je nutné přístroj neustále vypínat a stěrkou odstraňovat těsto ze stěn mísy a zároveň míchat ve středu, aby bylo promícháno (prošleháno) pravidelně. Ta neschopnost přístroje je opravdu neuvěřitelné, při obarvení míchaného těsta kakaem vznikla hnědá kružnice kolem středu, přičemž střed i stěny mísy byly i po několika minutách naprosto metlou netknuté. Při hutnějším těstě (kynutém) se hnětení hákem celkem dařilo, ovšem přístroj se celý třásl a vydával zvuky, jako by byl v posledním tažení... Co mě ovšem "dorazilo" bylo přidávání ingrediencí za provozu přístroje. Mezera mezi metlou a hranou mísy je neuvěřitelně malá, takže je téměř nemožné lžící nebo i "přilévání" v průběhu míchání nebo šlehání přidat jakékoliv sypké i tekuté ingredience. Prostě se do mísy nedostanete a vše, co jste chtěli do těsta přidat skončí v okolí přístroje nebo na jeho povrchu. Ve finále veškerou zkázu završí těsto kapající z míchací metly, když se marně snažíte synchronizovat pohyb uvolnění mísy a vyjmutí míchací metly... Za mně tedy opravdu velmi špatný přistroj, jehož nákup jednoznačně nedoporučuji.

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    neviskoušeno

  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Je to šlehač pro 4 členou rodinu, nebo pro toho kdo chce upéct dvě buchty najednou. Výborne hněte těsto i šlehá šlehačku. Plastový kryt na nádobu moc nepoužíváme. Velmi jednoduche ovladaní, žádné zbytečné nádstavce (mlynek na maso) které nepotřebuji. V mixeru rychle připravíš nápoj z ovoce pro vice osob. Za nas přiměřený hluk při chodu. Dobrá cena. Věřím v dlouhou životnost.
  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Jednoduchá obsluha, těsta na cukroví zvládl skvěle. Snadná manipulace s mísou, lehká výměna metel.
  • , zakoupeno v Lidl-shop.cz

    80 %

    zatím jsem nevyzkoušel

{"Oblíbené kategorie":[["Odkladače a zásuvky","https://odkladace-zasuvky.heureka.cz/"],["Objímky na přesmykače","https://objimky-na-presmykace.heureka.cz/"],["Herní křesla","https://herni-kresla.heureka.cz/"],["Kytarové efekty","https://pedalove-efekty.heureka.cz/"],["Vodky","https://vodka.heureka.cz/"],["Pevné přebalovací podložky","https://prebalovaci-pulty-a-podlozky.heureka.cz/f:8262:408322/"],["Stříšky na houpačku v sadě s poduškami","https://strisky-na-houpacku.heureka.cz/f:32533:1/"],["Náhradní hlavice pro sonické elektrické zubní kartáčky","https://prislusenstvi-elektricke-zubni-kartacky.heureka.cz/f:35201:44075340/"],["Dětské snowboardové rukavice","https://detske-rukavice.heureka.cz/f:15714:515901/"],["Škoda Octavia","https://auta.heureka.cz/f:4857:23962466;4858:23962481/"]],"Vybrané značky":[["Kuchyňské roboty Vigan","https://kuchynske-roboty.heureka.cz/f:4964:22182149/"],["Kuchyňské roboty Deerma","https://kuchynske-roboty.heureka.cz/f:4964:49485733/"],["Kuchyňské roboty Techwood","https://kuchynske-roboty.heureka.cz/f:4964:807969/"],["Kuchyňské roboty Midea","https://kuchynske-roboty.heureka.cz/f:4964:58231113/"],["Kuchyňské roboty Teesa","https://kuchynske-roboty.heureka.cz/f:4964:21234559/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat rozvaděč?","https://rozvadece.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-rozvadec/"],["Jak vybrat markýzu?","https://markyzy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-markyzu/"],["Jak vybrat vánoční stromeček a k němu vhodné ozdoby?","https://vanocni-dekorace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vanocni-stromecek-a-knemu-vhodne-ozdoby/"]],"Vybrané produkty":[["Briko Maplus Digital Waxing Iron","https://zehlicky-na-vosky.heureka.cz/briko-maplus-digital-waxing-iron/"],["JJC CL-B12","https://cisteni-fotoaparaty.heureka.cz/jjc-cl-b12/"],["Extra Carp Quick Change Obratlík vel.12 10ks","https://rybarske-karabinky-a-obratliky.heureka.cz/extra-carp-quick-change-obratlik-vel-12-10ks/"],["IRMA RKZ200 200mm Pružinová koule na čištění komínů, Komínová růžice na pohyblivém řetízku","https://dlata.heureka.cz/irma-rkz200-200mm-pruzinova-koule-na-cisteni-kominu-kominova-ruzice-na-pohyblivem-retizku/"],["Alcadrain Ventil vypouštěcí A2000","https://napousteci-a-vypousteci-wc-ventily.heureka.cz/alcadrain-ventil-vypousteci-a2000/"],["FMA AN/PEQ15","https://airsoft-svitilny.heureka.cz/fma-an-peq15/"],["Rico Plasticover Ten. Sax. 5Ks *3","https://prislusenstvi-pro-dechove-nastroje.heureka.cz/rico-plasticover-ten-sax-5ks-3/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}